top of page
Търсене
  • Алфа-Плам България

Устройство на пелетната камина



Днес ще разгледаме нагледно как изглежда устройството на пелетните камини на Алфа-Плам. За пример представяме един различен поглед към структурата и компонентите на един от вашите любими модели, именно Commo 18.

Разглеждайки компонентите в камината прави впечатление колко оптимизирано се използва вътрешното пространство за да събере богат набор от полезни елементи, които допринасят за ефективността на отопление. Пелетните камини са снабдени с предпазни системи за контрол на димните газове, за да можете максимално да се насладите на комфорта от своята камина. Допълнително, горивната камера е позиционирана централно в съображение с всички останали части за да може пламъкът при горене да бъде видим - едно незабравимо удоволствие, което носи несравним комфорт и домашен уют.

Всички пелетни камини са снабдени с основни елементи като разширителен съд, съразмерен резервоар за пелети и помпа от най-високо качество, което допринася за високата надеждност на крайния продукт. Това, което отличава пелетните камини на Алфа-Плам е неспирния стремеж към усъвършенстване. Способността да се постига висока ефективност без това да става за сметка на дизайна, сигурността или екологичността обуславя и нашата мисия при създаването на нови продукти.

Освен икономичност, пелетните камини са снабдени и с високо ниво на сигурност поради наличието на предпазни елементи като термостати, предпазители и клапани. За нас удоволствието и топлината са приоритет точно толкова колкото са сигурността и екологията.




124 преглеждания1 коментар

Последни публикации

Виж всички
bottom of page